Over ContraVermin

Hieronder vindt u de gegevens van de eigenaar van deze website:
Handelsnaam: OLSimons
Ondernemingsnummer: KVK 64106063
Adres van de maatschappelijke zetel: Von Liebigweg 9 1097RJ Amsterdam
Telefoonnummer: +31615550141

Wie is ContraVermin

Een groot netwerk met deskundige ongediertespecialisten, die u makkelijk en snel dienst verlenen. Dat is wat wij u bieden. Wij hebben een groot, landelijk netwerk met lokale experts die u graag van dienst zijn op alle verschillende gebieden van ongediertebestrijding en preventie. Lange wachttijden kennen wij niet, wij helpen u altijd zo snel mogelijk. Onze beste specialisten staan altijd klaar om uw vraag of probleem op te lossen.

Onze Werkwijze:

Wij vragen tijdens het contact met u altijd om een postcode. Op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk doorschakelen naar een van onze ongediertespecialisten in de buurt. Aan deze specialist kunt u uw probleem of vraag stellen. Daarna zal, afhankelijk van de vraag of het probleem, een actie volgen in de vorm van een offerte, inspecties en bestrijdingsacties.
Onze ongediertebestrijders zijn altijd bereikbaar via telefoon. Verder houden zij zich ook altijd aan de afspraken die gemaakt zijn, en zorgen zij dat er een prettig eindresultaat is. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom voeren wij regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uit. Een tevreden klant is voor ons een klusje goed geklaard.

Met welke problemen kan ik bij jullie terecht?

Helaas kan ongedierte overal rondlopen. Ze kunnen zelfs onder uw huis lopen, zonder dat u het merkt. Een van de grootste nadelen van ongedierte, is dat ze economische schade kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur of meubels wat wordt. Verder kunnen ze ook nog grote gezondheidsrisico’s vormen. Dankzij onze experts hoef je je daar geen zorgen om te maken. Of je nu een particulier bent of een bedrijf, wij helpen iedereen. Uiteraard houden we hierbij de omgeving ook in de gaten en hebben we respect voor het milieu. Van vlooien tot zilvervisjes. Van kakkerlakken tot wespen. Van houtworm tot mieren. Noem het maar op. Wij bestrijden het voor u. Ook voor groter ongedierte zoals muizen en ratten kunt u bij ons terecht. Steeds vaker krijgen wij het signaal dat duiven en spreeuwen overlast veroorzaken, daarom zitten deze sinds kort ook bij ons aanbod voor het verweren van ongedierte.

Je bent bij ons altijd aan het juiste adres als je ongedierte wilt bestrijden of verweren.