ongediertebestrijding Moeskroen

Ongediertebestrijding Moeskroen

Ongediertebestrijding Moeskroen? Contravermin staat voor u klaar. Bij ons werken de beste ongedierterbestrijders uit de regio Moeskroen. U kunt ons op alle dagen bereiken op het bovenstaande telefoonnummer. Geen paniek. Last van ongedierte? Geen paniek. Wij lossen het voor u op. Binnen 24 uur na ons bezoek ziet u het verschil!

Bedwantsen

bedwants

Heb jij slapeloze nachten omdat je alleen maar kan krabben en sta je s ’ochtends op met jeuk? Grote kans dat je last hebt van bedwantsen. Bedwansen zijn beestjes die jouw bed als een fijne broedplaats zien. Bedwansen prikken en hierdoor krijg jij dus last van rode bultjes en vervelende jeuk. Wil je gewoon weer lekker kunnen slapen en af van deze ongewenste dieren? Neem dan contact op met de bestrijder voor bedwantsen. Zij helpen je weer aan een goede nachtrust!

Bedwantsen bestrijden

Boktor

boktor

Ken je de boktor al? Dit beestje staat bekend om zijn knagende geluid wat als heel vervelend kan worden ervaren. Maar wat nog vervelender is, is dat deze ongedierte zich in een mum van tijd vermenigvuldigen in jouw huis. Boktor vind je bijvoorbeeld in houten balken, houten vloeren en kasten van hout. Eenmaal last van boktor? Dan wordt het tijd om hulp in te schakelen van een bestrijder. Boktor is zelf bijna niet op te lossen omdat ze zichzelf zo diep in het hout boren. Het is dus belangrijk dat je hulp van buitenaf in roept.

Boktor bestrijden

Hoornaar

hoornaar

Het lijkt op een wesp maar is alleen een stuk groter, dit is de hoornaar. De hoornaar heeft een rood- bruinachtige kleur waaraan hij is te herkennen. Pluspunt: de hoornaar is minder agressief dan de wesp waardoor ze makkelijker kunnen blijven wanneer je een nest constateert. Maar wanneer je wel last hebt van de hoornaar dan is het verstandig om hulp is te roepen van een bestrijder. Ondanks dat ze minder agressief zijn, kunnen ook deze ongedierte venijnig steken. De steek van de hoornaar is zelfs pijnlijker dan die van de wesp.

Hoornaar bestrijden

Duiven

duiven

Duiven hebben een goed imago. Tenminste als je er geen last van hebt. Dan zijn het leuke vogels. Maar wist je dat je van duiven echt overlast kunt hebben? Afgezien van het feit dat ze overal hun ontlasting achterlaten, die vol zit met bacteriën, kunnen ze ook het hout van bijvoorbeeld je huis beschadigen. Overlast van duiven is makkelijk te constateren, wanneer je veel geluiden hoort, het bekende roekoe geluid, en veel ontlasting vindt is de kans groot dat je een duivenplaag hebt. Het is niet makkelijk om deze zelf te bestrijden. Neem daarom contact op met een professionele bestrijder, die kan je verder helpen.

Houtworm

houtworm

Overlast van houtworm is makkelijk te constateren. Wanneer je overal kringeltjes van zaagsel vindt op plekken waar hout is, is de kans groot dat het tijd wordt om de bestrijder te bellen. Het grootste nadeel van houtworm is dat je in het begin nog niks door hebt. Hierdoor kan de houtworm zich in snel tempo voortplanten. Wanneer je eenmaal de symptomen van zaagsel en rare geluiden waarneemt kan het dus al een plaag zijn. Neem contact op met de bestrijder om zo snel mogelijk van de houtworm af te komen.

Houtworm bestrijden

Kakkerlakken

kakkerlakken

Bij kakkerlakken denk je misschien aan een warm land. Maar ook hier in ons land komen ze voor. Naast dat het grote vieze ongedierte zijn, brengen ze ook een groot risico voor de gezondheid met zich mee. Kakkerlakken zijn nooit alleen, en daarom is het heel lastig om deze ongedierte zelf te bestrijden. Naast dat ze zich verstoppen kunnen ze ook resistent zijn tegen de huis tuin en keuken bestrijdingsmiddelen. Schakel een bestrijder in om de kakkerlakken op een juiste manier te bestrijden!

Kakkerlakken bestrijden

Kevers

kevers

Onder de kevers vallen lieveheersbeestjes, die schattige lieve beestjes die niemand iets kwaad doen. Deze hoeven dan ook niet bestreden te worden. Maar de boktor bijvoorbeeld is een keversoort die je absoluut niet in je huis wilt hebben. Deze brengt namelijk alleen maar schade aan in je huis. Denk hierbij aan kozijnen, vloeren, kasten, etc. Aan deze kevers moet je wel iets laten doen zodat je de schade kunt beperken. Zelf bestrijden kan lastig zijn, kies daarom voor een ervaren bestrijder die je van het kever probleem kan afhelpen!

Kevers bestrijden

Mieren

mieren

Vooral in de zomer zien we ze veel. Mieren, wanneer ze met een paar zijn, hoeven ze geen overlast te verzorgen. Echter waar één mier is zijn er vaak veel meer en voordat je het weet heb je last van een mierenplaag. Mieren zijn snel en komen overal, bijvoorbeeld in je eten! Zorg er daarom altijd voor dat je de vuilniszak goed sluit en dat er geen etensresten blijven liggen. Heb je zelf het mierennest gevonden? Dan kun je hier kokend heet water overheen gooien. Mocht dat niet lukken kun je uiteraard altijd een bestrijder contacten.

Mieren bestrijden

Mijten

mijten

Mijten in huis? Waarschijnlijk zijn deze afkomstig van je huisdier die deze ongedierte met zich meedraagt. Mensen kunnen er last van hebben wanneer zij in aanraking komen met deze mijten. Je krijgt bijvoorbeeld last van eczeem of infecties. Daarnaast is er nog een ander soort mijt en dit is de huisstofmijt. Deze zit vaak in je bed en is met het blote oog niet te zien. Heb jij last van hoesten, niezen, tranende ogen en jeuk? Dan wordt het tijd om een bestrijder te bellen!

Mijten bestrijden

Mollen

mollen

Mollen lijken zo lief. Met die kleine oogjes en dat leuke uiterlijk, maar schijn bedriegt. Een mollenplaag kan serieuze gevolgen hebben voor je tuin. Deze ongedierte graaft graag heel veel holletjes en binnen mum van tijd hebben ze dan ook je tuin omgegraven met grote gaten tot gevolg. Zelf mollen bestrijden is een mogelijkheid, zo kun je bijvoorbeeld gaas in de holletjes steken zodat ze er niet meer uit kunnen komen. Ook kun je gebruik maken van rookmachines of mollenklemmen. Let wel op, als de mol het overleefd kunnen ze erg agressief worden. Wil je dit voorkomen? Schakel dan een bestrijder in.

Mollen bestrijden

Motten

motten

Motten wil je absoluut niet hebben. Ze leggen namelijk eitjes en uit de eitjes komen larven. Deze larven vreten graag aan (oude) kleding. Naast deze motten kun je ook last hebben van voorraad motten. Deze gaan graag in je voorraadkast zitten om spinsels en eitjes aan te brengen. Er zijn nog veel meer soorten motten, denk hierbij aan motten die in gordijnen gaan zitten, tussen de groente en het fruit en diverse andere soorten eten en levensmiddelen. Motten bestrijden kun je het beste doen door middel van een bestrijder, schakel deze tijdig in zodat het probleem snel onder controle is.

Motten bestrijden

Muggen

muggen

Niets zo hinderlijk dan een zoemende mug in de nacht? Wel als die ene mug er veel meer worden. Een muggenplaag ontstaat bij stilstaand water. Denk hierbij aan een vijver of water in de kelder. Je herkent het probleem snel genoeg wanneer je flink wordt geplaagd door muggensteken en je veel muggen bij elkaar ziet. Zelf bestrijden is een mogelijkheid. Een goede muggenspray kan soms nog weleens helpen. Lukt het niet? Maak dan gebruik van de bestrijder.

Muggen bestrijden

Muizen

Een muizenplaag moet zo snel mogelijk verholpen worden. Muizen brengen namelijk veel schade in en om het huis. Denk hierbij aan het doorknagen van bedrading, aan eten knabbelen en daarnaast het verspreiden van veel ziektes. Muizen zijn goed in zichzelf verstoppen, ze zitten vaak op donkere plekjes en ver weggestopt. Niet makkelijk te vinden voor een leek. Heb jij last van een muizenplaag? Wacht dan niet langer en schakel de bestrijder tijdig in.

Muizen bestrijden

Ratten bestrijder

Naast dat ratten gewoon eng zijn om te zien, brengen ze ook heel veel ziektes met zich mee. Doordat ze op plekken komen zoals riolen, slepen zij heel veel bacteriën met zich mee. Deze bacteriën kunnen ernstige ziektes met zich mee brengen. Twijfel je of je last hebt van ratten? Let goed op uitwerpselen, een onaangename geur en knaagschade. Ratten zelf bestrijden is af te raden vanwege de ziektes die zij verspreiden. Neem daarom contact op met de bestrijder.

Ratten bestrijder

Rioolvliegjes

Nog nooit gehoord van rioolvliegjes? Misschien ken je dit ongedierte beter als motmuggen. Het is in ieder geval een ongedierte waar je zo snel mogelijk vanaf moet. Deze rioolvliegjes dragen namelijk heel veel ziektekiemen met zich mee die ze ook overdragen. Wil je er zeker van zijn dat je last hebt van deze ongedierte? Let dan vooral in de avond goed op bij rottend vuil. Deze beestjes lijken onschuldig maar ze planten zich enorm snel voort. Het is dan ook aan te raden om zo snel mogelijk een bestrijder te contacten.

Rioolvliegjes bestrijden

Schimmels

Vaak komen schimmels voor in ruimtes die vochtig zijn zoals de badkamer. Naast dat het er niet fris uitziet is het ook gevaarlijk voor de gezondheid. Zorg daarom altijd dat je vochtige ruimtes goed ventileert. Heb je last van een lek waardoor er veel vocht ontstaat? Zorg dan dat dit wordt gemaakt zodat je nog meer schimmel kunt tegengaan. Lukt het niet om de schimmel onder controle te krijgen? Neem dan contact op met de bestrijder.

Schimmels bestrijden

Spinnen

Vaak een nachtmerrie van vele, een spin in huis. Eén spin kun je nog zelf oplossen maar wanneer je echt last hebt van een spinnenplaag dan wordt het een ander verhaal. Spinnen bestrijden met gif is verboden in Nederland, wel kun je speciale spinnenvangers aanschaffen die je helpen om de spinnen weer buiten de deur te zetten. Omdat bestrijden van spinnen verboden is kan de bestrijder je wel helpen om te kijken naar een goede oplossing om de spinnen buiten te houden.

Spinnen bestrijden

Klustervliegen

Een of een paar vliegen in huis is vervelend, helemaal als je aan het werk bent in de keuken. Maar wanneer je echt last hebt van een plaag dan wordt het pas echt naar! Naast dat vliegen irritant zijn, brengen ze ook veel ziektes met zich mee. Een vlieg zit tenslotte vaak tussen vuil, op uitwerpselen van andere dieren en rottend afval. Wanneer de vliegen dan binnen zitten en in aanraking komen met eten of ander soort voedsel is de kans op ziektes aanwezig. Voorkom dit en schakel tijdig een bestrijder in.

Klustervliegen bestrijden

Vlooien

Vlooien zitten vaak op je huisdier, zoals op katten of honden. Maar zodra vlooien de kans krijgen kunnen ze ook jou prikken. Het gevolg hiervan is jeuk en vervelende rode bultjes. Vlooien zijn hardnekkig en moeten dan ook goed bestreden worden. Behandel je huisdier uit voorzorg alvast met vlooienmiddel. Wilt dit niet helpen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een bestrijder. Die kan kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn om de vlooien te bestrijden.

Vlooien bestrijden

Wespen

Wanneer je een wespennest hebt in de tuin dan kun je deze in principe prima laten zitten. Zolang je er geen last van hebt en de wespen niet agressief zijn, zitten ze goed in de tuin. Zit het wespennest op een andere plek in het huis of heb je veel last van agressieve wespen? Dan kun je ervoor kiezen om de wespen zelf te bestrijden. Pas wel op agressieve wespen kunnen pijnlijk prikken. Laat je het liever over aan een professional? Schakel dan de bestrijder in.

Wespen bestrijden

Wespennest verwijderen Moeskroen

Van mei tot en met september zijn de wespen actief. Ze bouwen een nest en weten deze in een zeer korte tijd uit te bouwen tot een grote kolonie wespen. Zelf een wespennest verwijderen is in het geval van een groot (en klein) nest niet aan te raden. Roep er altijd een professionele ongediertebestrijder bij die u kan helpen.

Ongediertebestrijding Inschakelen

Op zoek naar een snelle oplossing voor uw ongedierteprobleem? Neem dan contact op met Contravermin ongediertebestrijding. Onze lokale bestrijders helpen u binnen no time van uw ongedierte af.

Ongediertebestrijding Moeskroen | Bel: 078 - 487 845